Arhiva SIPA. Șerban Nicolae, propunere inedită în Parlament

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind arhiva SIPA, senatorul Şerban Nicolae, a anunţat miercuri că va solicita acordul Ministerului Justiţiei pentru o nouă vizită a membrilor acestui for în arhiva SIPA, depozitată la sediul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Spre deosebire de prima vizită efectuată pe 25 octombrie, membrii acestei Comisii vor să aibă acces pe 9 noiembrie şi în interiorul spaţiilor de depozitare.

"Am întocmit un proiect de solicitare către ministrul Justiţiei. Aş vrea să refacem vizita la Arhiva SIPA, de data această să solicităm acces şi în interiorul spaţiilor depozitare, fără acces la documente, că nu asta ne interesează, doar pentru a elimina orice fel de speculaţii şi pentru a vedea noi, fără niciun fel de alte restricţii, care erau spaţiile depozitare, cum este organizată. (...) Va propun ca după audieri, joi, să facem o nouă deplasare la sediul ANP. (...) Data viitoare propun să reiterăm invitaţia adresată fostului ministru al Justiţiei, Monica Luisa Macovei, care nu a dat niciun fel de răspuns dacă a primit, dacă nu a primit invitaţia", a afirmat Şerban Nicolae, potrivit Agerpres.

Următoarea şedinţă a Comisiei va fi în dimineaţa zilei de 9 noiembrie, când va fi audiat ultimul şef al SIPA, Doru Dobocan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel