Apropiaţii lui Voiculescu, numiţi la Ministerul Sănătăţii. Întrebare cheie

Voiculescu
Voiculescu

După unele dintre cele mai recente numiri făcute în Ministerul Sănătăţii, o întrebare se află pe buzele unor oameni importanţi din sistem. 

Două numiri recent făcute în cadrul Ministerului Sănătăţii nasc o întrebare pe care şi-o pun persoane din sistemul medical: de ce nu vine direct Vlad Voiculescu la conducerea ministerului, devreme ce persoane apropiate lui sau persoane care se află sau se aflau la un moment dat în tabăra criticilor PSD ocupă funcţii importante în instituţie. 

După ce Anca Mureşan a ocupat funcţia de director executiv la Agenţia Naţională de Transplant, subiect despre care aţi putut citi aici, iată că în Ministerul Sănătăţii îşi face loc şi Oana Geambaşu, o apropiată a lui Vlad Voiculescu, cea care a fost numită consilier al ministrului Sorina Pintea. Oana Geambaşu a ocupat o funcţie similară, de consilier al ministrului, şi în perioada în care la conducerea Ministerului Sănătăţii se afla Vlad Voiculescu. 

Cine spunea Vlad Voiculesc despre Oana Geambaşu

Vlad Voiculescu, pe atunci ministru al Sănătăţii, scria în 2016 despre Oana Geambaşu: 

"Oana vorbeşte mult şi repede. Când a venit prima dată la MS mi-a turuit câteva minute despre lucrurile prin care a trecut ca mamă a unui copil cu probleme grave de sănătate, ce a învăţat pe parcurs şi ce ar schimba ea în sistem.

Am întrebat-o dacă în afară de teorii ar şti şi ce să facă pentru copii cum este Sonia. I-am spus că nimic nu merge uşor în administraţia publică şi că mai toţi consilierii mei lucrează cel puţin 10-12 ore şi sunt încadraţi pe jumătate de normă. A doua zi a venit cu CV-ul."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel