Appple își revine. iPhone ajută la răscumpărarea acțiunilor

 

Cunoscuta companie americană spune că modelul iPhone X s-a vândut cel mai bine pe piața din China, una care are influență covârșitoare.

 

Apple are comunicatori foarte buni. Cunoscuta companie americană a anunțat că va răscumpăra acțiuni în valoare de 100 miliarde dolari. Impactul mesajului este mai mare decât tranzacția în sine. Le redă încrederea în Apple celor care vor să investească și, astfel, crește prețul acțiunilor. Oricum, răscumpărarea va fi făcută într-un moment când prețul acestora este mic. Firma pe care care celebrul Steve Jobs a dus-o în vârful tehnologiei mondiale a suferit la capitolul vânzări. Tim Cook, director general al Apple, susține că iPhone X s-a vândut cel mai bine în primele trei luni ale acestui an, dar specialiștii sun că vânzările nu mers tocmai cum se prevăzuse.

 [citeste si]

Și-au revenit la bursă

 Per total, veniturile au crescut cu 16 procente în primul trimestru al anului în curs, la peste 61 miliarde dolari. Cei de la Apple se așteaptă să aibă venituri de peste 51 miliarde de dolari și sunt din nou contraziși de specialiști, care estimează că le vor intra în conturi mai mult de 53 miliarde dolari.

Apple spune că a dat lovitura pe piața chineză, cea mai mare la ora actuală, unde iPhone X a fost cel mai bine vândut smartphone. După publicarea comunicatului, preluat de Bloomberg, de toate agențiile de presă din lume, acţiunile Apple au crescut la Bursa de la New York cu 3,6%, la 175,25 dolari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel