Anunț despre "Prima Casă" după percheziții

Procurorii Parchetului General au descins, joi, la sediul Fondului de Garantare a Creditelor. Purtătorul de cuvânt al Fondului de Garantare a Creditelor a făcut o serie de declarații.

"Acțiunea desfășurată astăzi vizează, într-adevăr, cercetarea unor potențiale acțiuni sau infracțiuni. Noi suntem transparenți, asigurăm tot sprijinul necesar pentru buna desfășurare a acestei acțiuni de investigație. Asigurăm întreg fluxul operațional pentru derularea în bune condiții a activității noastre, pentru implementarea programelor și proiectelor aflate în derulare", a declarat purtătorul de cuvânt al Fondului de Garantare a Creditelor.

"Activitatea se desfășoară normal, conform standardelor noastre curente, și programul "Prima Casă" se derulează în continuare", a precizat purtătorul de cuvânt.

Procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică şi poliţişti ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din I.G.P.R au făcut joi dimineaţă 23 de percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, la sediul Fondului de Garantare a Creditelor şi la domicilii ale angajaţilor, într-un dosar de corupţie instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Vor fi puse în aplicare 8 mandate de aducere pe numele suspecților și audiați 60 de martori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel