Antonia a acceptat să pozeze în ipostaze incendiare - GALERIE FOTO

Cea mai frumoasă femeie din România, conform topurilor FHM, Antonia, a acceptat să pozeze nud pentru o baie turcească. Artista a pozat pentru Hamanul Tarihi Galatasaray, cea mai exclusivistă baie turcească. Antonia a refuzat să pozeze pentru revistele româneşti, dar se pare că a cedat în faţa insistenţelor turcilor.

Hamanul Tarihi Galatasaray, pentru care artista româncă a realizat acest pictorial, este unul dintre cele mai exclusiviste din Istanbul, la serviciile lui apelând vedetele internaţionale în tranzit prin frumoasa metropolă turcă. Aşa, de exemplu, John Travolta, la ultima lui vizită pe malul Bosforului şi-a trecut şi acaestă baie turcaescă în program, lânsând aici nu mia puţin de 300 de euro pentru o şedinţă.

Într-adevăr, frumoasa cântăreaţă nu şi-a lăsat părţile intime la vedere, însă imaginile prezentate sunt mai mult decât s-ar fi aşteptat orice bărbat să vadă la ea.

Desemnată doi ani la rând cea mai sexy femeie din lume, Antonia a pozat complet goală, acoperită doar de spumă, după care o putem admira udă, înfăşurată în în prosop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel