Angajații de la stat, concediați? Ministrul Budăi, anunț pentru români după documentele prezentate de Vîlceanu

Ministrul Muncii, Marius Budăi, îi răspunde lui Dan Vîlceanu după ce acesta a afirmat că Guvernul nu are bani de plata salariilor pentru angajații de la stat și că ar urma concedieri.

 Cum să dau eu oameni afară de la Casa de pensii când eu am nevoie de oameni? Dacă într-un minister sunt prea mulți oameni, ipotetic, de exemplu, în Ministerul Muncii nu are nevoie de oameni, înseamnă că vom realoca acele persoane în altă parte. Nu se fac concedieri. Cu toții am trăit astfel de momente într-un Guvern antecedent. Suntem sătui de declarații că nu avem bani de pensii sau salarii. Noi, în buget, avem aceste sume prevăzute , a spus ministrul Budăi, prezent prin legătură telefonică în emisiunea Violetei Romanescu, de la România TV.

Ce a afirmat Dan Vîlceanu despre plata salariilor

Dovada că nu sunt bani de salarii! Urmează concedieri sau concediu fără plată la stat!

Iată dovada că Bugetul de Stat a fost făcut pe cifre false și că prăbușirea este aproape! Propaganda "avem bani de salarii și pensii" este dărămată de o adresă transmisă de Ministerul de Finanțe ordonatorilor de credite. Până acum, suplimentau cheltuielile cu salariile cu bani de la investiții, dar cum în 2019 nu sunt bani nici de investiții, trebuie să recurgă la tăieri!

După ce Guvernul PSD-ALDE s-a lăudat cu majorări salariale, provocând un haos în sistemul de salarizare din România, acum se pregătește să dea oameni afară.., a scris Dan Vîlceanu pe pagina sa de Facebook.

În galeria foto se pot observa documentele prezentate de Dan Vîlceanu.

Vezi și: Tim-Ionescu - Vîlceanu, scandal la Antena 3. "Îl mâncați și vă cereți scuze aici!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel