EXCLUSIV  ALL INCLUSIVE pe Litoralul românesc. Ce înseamnă și de ce este de preferat

Din ce în ce mai mulți turiști descoperă beneficiile sistemului All inclusive care se dezvoltă și pe Litoralul românesc pentru a atrage cât mai mulți doritori de vacanțe perfecte.

Chiar dacă nu este un sistem perfect, All inclusive vine cu niște beneficii certe pentru anumite categorii de turiști. Deși a fost neglijat mulți ani în șara noastră, iată că anul 2019 cunoaște o sporire a semnificativă a acestor servicii.

”Conceptul ALL INCLUSIVE este un pachet de servicii care se adreseaă familiilor cu copii sau familiilor mai în vârstă care vin să se odihnească și nu doresc să facă excursii sau plimbări să caute servicii de masă în altă parte. De asemenea, se practică zonele unde sunt resorturi mari, cu distanțe relativ mari față de zone comerciale sau altceva și atunci trebuie să aibă totul în acel resort și ei beneficiază în afara celor trei mese și de servicii de gustare, băuturi răcoritoare, de cafele între mese, pe plajă sau în restaurant. Și atunci ei vin și fac o adevărată săptămână de vacanță pentru odihnă”, ne-a declarat Romulus Crăciun, manager în agenția de turism Eximtur.

All inclusive pe Litoral

”La All inclusive pot intra, de exemplu, și serviciile de spa! Accesul la diverse facilități: bazine cu apă normală sau termală sau apă de mare, sală de fitness, toate pot face parte din pachetele de all-inclusive. În România, tendința este de permanentă creștere și în 2019, inclusiv pe Litoralul românesc, unde erau câteva unități, acum sunt câteva zeci care merg în regim all inclusive la Marea Neagră. Începutul a fost făcut de stațiunile din Sud, dar se extinde și spre Mamaia. Diferența de preț între o perioadă la all inclusive și una doar cu cazare și mic dejun se situează între 25-45% depinzând de confortul oferit de unitatea turistică. Îți poți cumpăra biletul all inclusive și de la recepție, dar prin agenție, la același preț, poți obține avantaje mai multe”, a mai declarat într-un interviu pentru DC News, specialistul Romulus Crăciun.

Citește și:

Litoral 2019 - Vouchere de vacanță, soare și optimism pentru un sejur reușit

Litoral 2019 - Angelescu Dragoș: Surpriza mare pentru turiștii români! - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel