EXCLUSIV  Litoral 2019 - Vouchere de vacanță, soare și optimism pentru un sejur reușit

Litoral 2019 se anunță a fi o reușită din multe puncte de vedere, așa cum ne-a declarat Dragoș Răducan, prim-vicepreședinte executiv, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Dragoș Răducan a declarat într-un interviu pentru DCNews că optimismul privind revigorarea turismului pe Litoralul românesc este o certitudine:

Litoral 2019 - Este unul dintre anii în care suntem foarte optimiști, pentru ca este un cumul de optimism! Orice an electoral, din experiența noastră din ultimii 30 de ani, este foarte bun pentru turism pentru că sunt creșteri de venituri sub mai multe forme: prime, salarii etc. În al doilea rând au început să funcționeze foarte bine voucherele de vacanță, iar pe baza lor avem o creștere de cel puțin 15% anul acesta. Și, cel mai important lucru: avem o prognoză meteo foarte bună pentru Litoralul 2019”, a afirmat prim vice-președintele FPTR.

Litoral 2019 - Soare, mare și plajă

”Turismul este meteo dependent și dacă este soare afară și noi suntem optimiști. Daca plouă, începem să vedem faptul că pe Litoral nu avem agrement, începem să vedem că meniurile nu sunt cele pe care ni le-am dori, că nu sunt camerele la nivelul pe care ni l-am dori, că nu sunt spații verzi... începem să vedem defectele, mai pe scurt. Dacă este soare și frumos vedem numai marea și plaja.

Procentual, bazându-ma pe datele din early Booking, vom avea o creștere în jur de 20-25% pe întreg Litoralul, cu o evidențiere pe zona de sud, unde se vor deschide multe hoteluri noi, unde creșterea va ajunge și la 40%”, ne-a mai explicat expertul în turism Dragoș Răducan.

Dragos Raducan - FPTR

Citește și: Litoral 2019 - Surpriza mare pentru turiștii români! - VIDEO

Litoral 2019 - Sistemul 'All inclusive'

Unul dintre factorii care au contribuit la creșterea cererii de bilete pentru Litoral 2019 în România este și oferta din ce în ce mai consistentă de sejururi all-inclusive.  Vă prezentăm, pe stațiuni, câteva hoteluri care oferă all-inclusive:
Mamaia: Hotel Phoenicia Holiday Resort, Hotel Phoenicia Luxury, Hotel Phoenicia Royal, Hotel Modern, Hotel Savoy, Complex Mediteranean, Hotel Majestic, Hotel Ambasador
Eforie Nord: Complex Steaua de Mare (Hotel Delfin/Meduza), Hotel Steaua de Mare – Aqvatonic
Neptun: Complex 2D;
Jupiter: Club Tismana, Hotel Capitol, Hotel Delta, Hotel Majestic III
Cap Aurora: Hotel Mera Onix, Hotel California
Venus: Complex Mera Resort, Hotel Turquoise
Saturn: Hotel Cupidon, Hotel Saturn
Mangalia: Hotel Paradiso

Pe lângă cazare, serviciile oferite de agențiile de turism pot include: masa, transport la destinația din țară (cu avionul sau cu trenul), excursii opționale, bilete de intrare la obiective turistice etc. De remarcat este și faptul că vânzările prin agențiile de turism, pentru sejururi pe Litoralul românesc, au crescut cu 23%, ne-au declarat reprezentanții turoperatorului Eximtur.

Litoral 2019 - lebede Marea Neagra, Mangalia

Litoral 2019 - record de turiști la deschidere

”Şi anul acesta a fost o deschidere reuşită de sezon. Am fost în Vamă, ca de obicei, şi pot spune că a fost un număr record de turişti şi, aşa cum se ştie, şi anul acesta vom da vouchere de vacanţă. Aşa cum am aflat de la reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), până acum peste 70% din locurile de cazare sunt vândute pentru vara aceasta, ceea ce face să fie un record”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif, la o conferinţă de presă organizată, pe 1 Mai 2019, împreună cu reprezentanţii patronatelor din turism.

Citește și: EXCLUSIV Galerie FOTO | Vacanța pe Litoral - cele mai solicitate locații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel