ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Monica Macovei: Peste 2.000.000 de români vor să fiu președinte

Unul dintre cei 14 candidați la Președinție susține că peste două milioane de români îl vor la Cotroceni, dar ezită să-i dea votul în primul tur, considerând că nu are nicio șansă. 

"Dacă mă vor vota toți cei care spun că m-ar vota dar că nu am șanse, câștig din primul tur. Vă aduc aminte că în primul tur se votează întotdeauna cu sufletul, cu inima, votezi pe cine vrei, votezi cu omul în al cărui proiect crezi, votezi cu omul în care crezi, cu cel care este altfel decât ceilalți, pentru că ne-am săturat de ceilalți, de clasa politică care de 25 de ani ne fură. Deci, în primul tur, dacă ai un candidat, nu votezi răul cel mai mic, cum votăm de 25 de ani, ci votezi un președinte pe sufletul tău. Votul util se dă — dacă se dă și se calculează — numai în turul II. Sunt peste două milioane de oameni care vor să fiu președinte și dacă toți mă votează, am câștigat alegerile", a afirmat, vineri, într-o conferință de presă la Cluj, Monica Macovei, candidat independent la Președinție, citează Agerpres.

Aceasta a mai spus că, spre deosebire de alți candidați, nu este marioneta nimănui, nu are interese ascunse în spate și nici partide politice.

Citește și Monica Macovei, primul nume de premier de vis dorit: Daniel Morar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel