Monica Macovei, primul nume de premier de vis dorit: Daniel Morar

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidențiale, a dezvăluit pentru prima dată, luni, într-un interviu acordat pentru HotNews, cine este premierul cu care și-ar dori să lucreze dacă va ajunge președinte al României.: „Numele de vis este Daniel Morar", a spus Monica Macovei.

„Numele de vis, numele pe care l-aș dori este Daniel Morar, dacă mă întrebați ce aș vrea. Nu am vorbit cu el. Este prima oară când spun un nume. Eu v-am spus ce mi-aș dori", a declarat europarlamentarul.

Gazdele interviului i-au prezentat Monicăi Macovei scenariul în care în turul al doilea ar trebui să participe la dezbaterile televizate cu Victor Ponta. Întrebată cu ce propunere de premier se va prezenta, Monica Macovei a precizat: "Ponta va veni cu Tăriceanu, păi l-a propus pe Tăriceanu deja, ca să lămurim odată că Tăriceanu e de dreapta. O să am discuții până atunci, eu v-am spus acum care cred că ar fi cuplul ideal pentru România, președinte-premier. Daniel Morar, după ce a condus DNA, inclusiv Secția a II-a cu infracțiuni asimilate corupției economice, știe tot. N-ar putea fi păcălit de nimeni. M-ați întrebat ce mi-aș dori", a precizat Monica Macovei.

De asemenea, întrebată ce s-ar întâmpla  mai departe, întrucât există bariera Parlamentului, Macovei a explicat: "Îl propun de două ori, și a doua oară Parlamentul știe când pleacă acasă. Dl Morar va opri acest furt din bani publici. Bani în România sunt, problema este că sunt furați. Evaziunea mare fiscală nu se duce nimeni după ea, se duc după micii antreprenori, îi sufocă", a .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel