Alegeri locale 2016. Constantin Ionescu, prima mișcare importantă la Buzău

Constantin Ionescu, candidat independent la Primăria Buzău, și-a deschis un sediu unde oamenii sunt așteptați la discuții pentru a putea da o nouă față orașului. 

"Am dat drumul la sediu grație și mulțumesc din suflet unor prieteni care mi-au pus la dispoziție acest spațiu vizavi de platoul Dacia. Le mulțumesc tuturor buzoienilor care m-au ajutat și mă ajută în continuare doar pentru a putea să fac ceva în acest oraș. De acum înainte, cei care doresc să mă ajute, să vorbească cu mine, să participe efectiv la dezvoltarea Buzăului sunt așteptați la acest sediu. Oamenii mă găsesc aici după ora 16:00. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care mă ajută să scot un scor favorabil pentru a câștiga primăria. Duminică, la deschiderea sediului de campanie, mi-au fost alături circa 25 de persoane, o parte din ei foști colegi de la PNL. Adresa este: Strada unirii, bloc E centru", a spus Constantin Ionescu pentru DC News.

[citeste si]

Candidatul independent la primărie, Constantin Ionescu, are planuri mari pentru oraş, pe care speră să le realizeze cu sprijinul buzoienilor, dacă va ajunge primar. Printre acestea se numără reabilitarea stadionului de atletism, în vederea omologării acestuia de Federaţia Naţională de Atletism.

De asemenea, Constantin Ionescu crede că ar fi nimerit ca în vecinătatea stadionului, pe o porţiune din pădurea Crâng, să fie amenajat un parc de aventură. În acest fel, această zonă de la intrarea în oraş ar putea deveni un loc în care buzoienii de toate vârstele să facă şi sport, dar să se şi distreze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel