Alegeri locale 2016: Constantin Ionescu: Am avut încredere, iar drept răsplată am fost mințit

Constantin Ionescu, şi-a anunţat, joi, candidatura la funcţia de primar - al Buzăului - ca independent. El a demisionat din partid, acuzând conducerea centrală a PNL că nu a ţinut cont de rezultatele sondajului de opinie care l-a declarat favorit.

"Singurul sentiment cu care am plecat, de fiecare data la drum, politic vorbind, a fost credinta in mine si in cei din jurul meu, precum si dorinta de a fi de folos buzoienilor. Am avut incredere, iar drept rasplata am fost mintit si folosit.

De aceea, consider nu mai pot ramane intr-o organizatie politica ale carei principii de integritate au fost tradate chiar de catre cei care le-au impus. Am constatat ca activitatea si abnegatia mea in cadrul partidului nu au insemnat mai nimic pentru forurile decizionale ale PNL.

Dupa cum stiti, urmare a unui sondaj intern, am fost desemnat candidatul pentru functia de primar al municipiului Buzau. Rezultatul acestui sondaj arata clar increderea si sustinerea de care ma bucur in randul buzoienilor, rezultat care a deranjat foarte mult. Mai mult, de curand, colegi din PNL care nu au nici o legatura cu municipiul Buzau, dupa cum bine stiti, a pus organizatia buzoiana in fata faptului implinit de a primi, direct in conducerea organizaţiei, membri ai altor partide, ahtiati dupa functii si chiar repudiati de propriul partid", a spus Constantin Ionescu.

[citeste si]

"In aceste condiții, consider ca acest partid nu ma mai reprezinta si am decis sa ma inscriu in lupta pentru Primaria Municipiului Buzau, liber si lipsit de orice obligatie de partid. Nu candidez impotriva unei persoane sau impotriva unui partid politic, ci din dorinta de a face ceva pentru acest oras. Imi place sa cred ca pentru a fi un bun primar inseamna ceea ce reprezinti ca om, ca pentru alegatori conteaza persoana, profilul acesteia, realizarile, implicarea in administratie si credibilitatea candidatului, nu partidul din care face parte. Consider ca politica este doar un vehicul ce trebuie folosit in favoarea cetatenilor si pentru cetateni, nu impotriva lor.

Am analizat cu discernamant si cu multa justete situatia şi am decis sa parasesc politica de partid si sa-mi pun in aplicare politica proprie – administratia. Sper din tot sufletul, ca buzoienii sa-si doreasca un oras eliberat politic si sa-mi acorde votul lor de incredere. Le promit, in schimb, ca nu voi dezamagi si-i asigur de cele mai bune intentii", a adăugat politicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel