ALEGERI DEVA 5 noiembrie. Ponta, mesaj despre Blendea

Duminică, 5 noiembrie, au loc alegeri în Deva, iar Victor Ponta a spus că îl susține pe Marius Blendea pentru funcția de primar.

"Maine sunt alegeri pentru functia de Primar al Municipiului Deva /

- eu l-am sustinut si il sustin pentru aceasta functie pe medicul chirurg Marius Blendea ( candidat independent sustinut de #ProRomania)

- pentru ca este #altfel decat ceilalti candidati / pentru ca mii de oameni din Deva si din judetul Hunedoara si-au pus vietile in mana lui si i-a tratat pe toti cu aceeasi atentie si grija / pentru ca in loc sa mearga in Franta sau Germania pentru zeci si sute de mii de euro s-a intors acasa la Deva sa isi faca meseria / pentru ca nu vine sprijinit de partidele politice care si-au amintit de Deva doar in ultima saptamana din acest an / pentru ca nu este nici din "Cartelul" lui Dragnea nici din trupa de "lautari" a lui Orban / pentru ca daca este ales Primar va conduce doar pentru cei care l-au votat.

[citeste si]

Sigur ca in Romania se spune ca nu poti sa faci nimic impotriva masinariilor de partid / Marius Blendea macar a candidat si a incercat sa ofere o alternativa/ locuitorii Devei nu vor putea spune maine seara ca nu au avut ce alege intre PSD Dragnea si PNL Orban! Succes Marius Blendea!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel