Al doilea șofer de tir român UCIS. A fost găsit în cabina camionului

Pixabay / Al doilea șofer de camion ucis
Pixabay / Al doilea șofer de camion ucis

Un român, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în cabina camionului său. 

Un al doilea șofer de tir din România a fost găsit mort, cu multiple urme de înjunghiere pe corp, la nici 2 săptămâni de la tragedia în care a decedat Mihai Spătaru, ucis de imigranți. Totul a avut loc în Italia, conform publicației italiene Messaggero Veneto, citată de Adevărul. Trupul neînsuflețit a fost găsit în cursul zilei de luni după-amiază. 

Românul era în cabina camionului, fiind parcat în zona industrială a orașului Rivoli di Osoppo, din provincia Udine, în Friuli-Venezia Giulia. Colegii săi au alertat poliția, după ce șoferul nu a răspuns la telefon preț de mai multe ore. În urma operațiunii de căutare, camionul a fost descoperit în parcarea din Rivoli di Osoppo. 

Echipajul medical chemat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru bărbatul găsit decedat. Românul, mort la vârsta de 50 de ani, avea pe corp multiple semne de înjunghiere. Poliția a deschis o anchetă pentru a descoperi făptașul și circumstanțele în care s-a produs decesul bărbatului. 

A murit în brațele soției

Un şofer român de TIR a fost înjunghiat în zona inimii. Mihai Spătaru a fost atacat cu sabia de un individ în timp ce se afla, duminică, alături de soţia sa, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa. Bărbatul i-a spus soţiei că merge la toaletă şi să verifice încărcătura, iar momentul în care a ajuns în spatele camionului acesta a fost atacat.

Soţia sa nu a apucat să intervină deoarece atacatorul a fugit. Strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutor.

Mama tânărului, apel disperat

„Nu vreau nimic, decât băiatul acasă. Atât vă rog. Rog presa, rog Europa, rog Guvernul. Îl rog pe domnul preşedinte să îmi aducă copilul acasă. Noi nu avem bani. Suntem oameni săraci. Nu avem bani. El mă întreţinea, el era omul care îmi trimitea bani în fiecare lună ca să supravieţuiesc. El îmi plătea totul, facturi, lumină, gaze. Nu cer la nimeni nimic. Atât vreau: copilul acasă. Din toată sărăcia mea să pot să îi dau un covrig de pomană. Mai mult nu o să pot să îi dau, dar pe asta vreau să i-l dau să ştiu că e e creştinat. 

Dacă e vorba să îl aducem pe cont propriu, nu ştiu cum ce o să îl aducem pentru că nu avem cu ce. Noi avem 800 de lei, ca părinţi. Este singurul venit din casă. În rest, eu nu am niciun ban. Cu banii ăştia, eu nu pot să fac împrumut. A făcut fiica mea împrumut în bancă pentru că noi am crezut că ni-l aduce repede să putem să facem o înmormântare. I-a luat loc la cimitir. Măcar atât, să mi-l aducă acasă. Nu vreau nimic, decât să îmi văd copilul acasă. V-aş pupa şi picioarele şi mâinile să puteţi face aşa ceva pentru noi. Nu vreau nimic de la nimeni, decât atât pentru copilul meu", a spus mama șoferului de TIR ucis în Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel