Ai uitat total de Valentine's day 2019? 6 moduri de a sărbători altfel Ziua Îndrăgostiților

Ziua îndrăgostiților
Ziua îndrăgostiților

Valentine's day 2019. Joi este Ziua Îndrăgostiților. Ai uitat, nu-i așa? Nu-i nicio problemă! Iată câteva variante la îndemână.

Valentine's day 2019. 1. Plăcinta este dragoste. Nimeni nu contestă acest fapt. Vennture Brewing, 5519 W. North Ave., va vinde plăcinte mici de la producătorii Hatched MKE.

Valentine's day 2019. Plăcintele vin în diferite stiluri - în formă de inimi și felii triunghiulare.

Valentine's day 2019. 2. Cuvântul corazón înseamnă literalmente inimă. Cele două localuri Café Corazón vor servi o cină romantică, care include file cu sos de zmeură și salată de arugula pentru 37 de dolari. Se vor servi specialitățile casei, care se potrivesc cu felul principal. Există un Café Corazón la 3129 N. Bremen și altul la 2394 S. Kinnickinnic Ave.

Valentine's day 2019. 3. Exorcizarea fostului: Nimic nu dovedește dragostea ta pentru iubitul actual decât numirea unui gândac cu numele fostului tău. La Grădina zoologică El Paso din Texas poți da nume gândacilor după ex-ul tău și-i poți privi live pe webcam-ul din grădina zoologică, în Ziua Îndrăgostiților.

Valentine's day 2019. 4. Vechea poveste de dragoste: Mai există câteva apartamente la Sybaris, 10240 Cedarburg Road și Highway 57 în Mequon. Asta e vestea bună. Vestea proastă vine de la stațiune, cunoscută pentru reclamele sale de televiziune, în care cuplurile se relaxează în piscina din camera lor, sorbind șampania, este că locurile vacante disponibile se situează între 399 și 699 de dolari pe noapte.

Valentine's day 2019. 5. Începeți-vă seara cu cina la Gold Rush Chicken, mergeți până la cea mai apropiată alee de bowling (Landmark Lanes, 2220 N Farwell Ave. sau Bay View Bowl, 2416 S. Kinnickinnic Ave.,), apoi încheiați seara la un bar situat în apă.

Valentine's day 2019. 6. Cele mai multe Milwaukee-y de Valentines: Sărbătoriți-vă dragostea la Planetariul Muzeului Public din Milwaukee, care are un spectacol special în serile de joi și vineri.

Bucurați-vă de cină la un club exclusivist. Există 5 O'Clock Steakhouse, 2416 W. State St sau The Packing House, 900 E. Layton Ave. Apoi ciocniți un pahar de șampanie la unul dintre barurile clasice, cum ar fi At Random, 2501 S. Delaware Ave., or Bryant's Cocktail Lounge, 1579 S 9th St.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel