Adriana Săftoiu, desființată de un președinte de partid: Expresia cea mai josnică a politicianului

Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, a scris, luni, pe pagina sa de Facebook că nu a citit și nu va citi cartea Adrianei Săftoiu, "Cronică de Cotroceni", care a fost scrisă știind că va fi prelută de televiziuni. 

Președintele PNȚCD susține că volumul a fost scris ca un pretext. "Prin urmare, nu este vorba despre o carte, ci despre o provocare, o insinuare, un demers, prin el însuși, profund imoral. La limita indecentei și vulgarității. Nu aș fi făcut asemenea acuze, dacă, eu însumi, nu aș fi învățat, din studenție, asemenea tehnici de compromitere, fără asumarea responsabilității, prin trucuri și jocuri de oglinzi murdare. Nu am folosit niciodată". 

Aurelian Pavelescu a adăugat că "Adriana Săftoiu a beneficiat de o funcție, care i-a conferit credibilitate, iar, ulterior, a folosit aceasta ca o armă de șantaj. Inacceptabil. Adriana Săftoiu, o spun fără nicio reținere, este expresia cea mai josnică a politicianului român din 90 până în prezent, nimeni nu a mai îndrăznit să se coboare atât de mult, până la jocul promiscuității, sub pretextul salvgardării principiilor morale". 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel