Adresa de e-mail a lui George H. W. Bush a fost spartă. Fotografii personale au apărut în presă

Adresa de e-mail a fostului președinte american George H. W. Bush a fost spartă de un infractor cibernetic necunoscut. Hacker-ul a publicat online mai multe fotografii personale ale fostului președinte. 

O parte din conținutul poștei electronice aparținând lui George H. W. Bush, precum și a altor cinci membri și apropiați ai fostei familii prezidențiale a fost publicate de un anume Guccifer. Ulterior, imaginile au ajuns pe site-ul The Smocking Gun. E-mail-urile apărute în presa au fost trimise de către Bush și apropiații între 2009 și 2012.

Într-una dintre fotografiile postate online, fostul președinte apare în patul de spital. De curând, George H.W. Bush a fost spitalizat pentru bronșită, potrivit presei americană. În alte fotografii sunt picturile realizate de fostul președinte.

Un purtător de cuvânt al familiei Bush a confirmat că se desfășoară investigații în acest caz. “Nu comentăm probleme care fac obiectul unor investigații”, a spus Jim McGrath. După aceea, CNN a notat că Serviciile Secrete americane investighează subiectul.

[gallery]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel