EXCLUSIV  Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui. Sondaj: Cine e de vină?

În 5 noiembrie, 60 de mașini au fost implicate într-un accident în lanț deosebit de grav produs pe Autostrada Soarelui. Atunci a fost de vină ceața. Astăzi, mai multe accidente s-au produs pe aceeași A2. 

Într-un loc s-au lovit zece mașini, în altul șapte, în altul patru, în altul două. Toate în același timp. 

Infotrafic din cadrul Poliției Române a avertizat, miercuri dimineață, cu privire la polei, chiar înaintea producerii primelor două accidente. Combinat cu ceața, poleiul a dus la șapte accidente pe A2. Echipajele SMURD sunt în alertă. Intervine și elicopterul SMURD pentru o persoană rănită grav. 

La accidentul din 5 noiembrie, vorbeam despre vina șoferului, care, teribilist fiind, nu a adaptat viteza la condițiile meteo. Astăzi, poliția română ne precizează că ”accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei”. 

Cu toate acestea, mai aflăm că, neavând un contract de deszăpezire, pe Autostrada Soarelui nu a fost dat, în zonele unde a fost semnalat poleiul- căci nu este continuu- cu material antiderapand. CNADNR nu a vrut să comenteze cu privire la aceste aspecte, însă a intrat într-o ședință de criză. CNADNR va fi amendată pentru că nu a intervenit cu material antiderapant. 

Prin urmare, de vină sunt șoferii teribiliști sau ineficiența instituțiilor statului care cu două săptămâni înainte de intrarea oficială în iarnă, nu are contract pentru a preveni astfel de accidente? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel