EXCLUSIV  Victor Ponta, adevăratul motiv al DEMISIEI după Colectiv

Fostul premier Victor Ponta a vorbit pentru DCNews Live despre adevăratul motiv pentru care a demisionat din funcția de Premier al României în urma evenimentului tragic din Colectiv. 

Oamenii nu ieșiseră în stradă. Domnul Iohannis a ieșit cu declarațiile duminică. Eu știu perfect filmul evenimentelor. Pentru mine are o semnificație aparte. Am înțeles că fac politică și că voi fi acuzat de orice, că sunt corupt, plagiator, că sunt vândut rușilor, dar e o limită. Când ești acuzat că eu i-am omorât pe respectivile victime, deși nu am avut absolut nicio legătură și nici nu era treaba Guvernului și când ești acuzat de Președintele țării, e prea mult.

A fost o decizie pe care am luat-o consultându-mă cu cei care îmi erau cei mai apropiați, inclusiv cu Liviu Dragnea, care era Șeful PSD, cu Gabi Oprea, cu ceilalți, Daniel Constantin. Demisia e un act unilateral. N-au demisionat ei, am demisionat eu, dar au știut și m-au înțeles.,  a afirmat Victor Ponta la DCNews Live.

Fostul Premier al României a subliniat care este adevăratul motiv pentru care a demisionat în noiembrie 2015.

Vreau să explic și lucrul acesta, de ce am schimbat explicația cu privire la demisie. Am demisionat din cauza faptului că momentul Colectiv era folosit de Klaus Iohannis și oamenii din jurul lui pentru a aduce tulburări și mai mari în țară. În plus, am avut o discuție cu domnul Dragnea și pe lângă aceste lucruri pe care Liviu le știa foarte bine, am discutat și am zis ok, rămânem la guvernare, ni se vor pune în spate că noi am omorât oamenii, va pregăti Iohannis să se bată Grecia cu Iordania și nu asta este ideea cu ce vrem să facem noi la guvernare. Știam că domnul Iohannis își dorește Guvernul lui și am zis să lăsăm oamenii să compare. Dacă eu mă agățam de fotoliul de prim-ministru, astăzi scorurile o luau invers, PSD - 25% și PNL - 49%., a adăugat Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel