Urmărește emisiunea live


Scrisoare Monica Iacob Ridzi din închisoare. Radu Tudor: Penibil!

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor nu s-a lăsat înduioșat de scrisoarea din spatele gratiilor a fostului ministru Monica Iacob Ridzi. 

Radu Tudor a comentat, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3, scrisoare trimisă din închisoare de către fostul ministru al Tineretului și Sportului. 

"Penibilă", a catalogat Radu Tudor scrisoarea Monicăi Iacob Ridzi. Jurnalistul a completat: "Un personaj politic ce a susținut toate porcăriile la adresa a milioane de români, în timpul regimului Băsescu. (a spus că a fost naivă- Dana Grecu, n.r.) Eu aș spune că a fost proastă, nu naivă, pentru că genul de prostie promovată de către doamna Monica Iacob Ridzi a avut efect și asupra promovării unei alte persoane de aceeași inteligență, cred că maestrul Andon a spus un adevăr, totuși, fără sprijinul financiar, politic și personal, fără prezența a 24 din 24 a ministrului Monica Iacob Ridzi în spatele Elenei Băsescu, probabil această individă n-ar fi ajuns europarlamentar al României, spre rușinea acestei țări. Dacă ar fi avut un pic de demnitate, un pic de verticalitate, Monica Iacob Ridzi ar fi spus toate aceste lucruri până astăzi, a avut nenumărate ocazii, cinci ani a fost judecată, avea oricând timp la dispoziție să spună judecătorilor ceea ce știa, să transmită jurnaliștilor, să spună avocatului. După ce a fost condamnată la cinci ani de închisoare, vine și ne spune că justiția este nu știu cum, că e nevinovată, că vezi-Doamne e bolnavă și așa mai departe. Mie mi se par tertipuri foarte ieftine". 

Monica Iacob Ridzi, scrisoare sfâșietoare din închisoare. Adina Anghelescu: Foarte grav

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel