Ninel Peia, exclus din PSD

ninel peia
ninel peia

Biroul Permanent Judeţean PSD Ilfov a luat miercuri decizia de a-l exclude din partid pe deputatul Ninel Peia. 

Hotărârea BPJ Ilfov va fi supusă validării în forurile superioare de conducere ale partidului, în cel mai scurt timp, a informat un comunicat al PSD transmis AGERPRES.

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a apreciat că prin luările de poziţie din ultima vreme deputatul Ninel Peia s-a plasat singur în afara PSD.

El i-a cerut senatoarei Gabriela Firea, preşedinta organizaţiei PSD Ilfov, să ia măsurile statutare în legătură cu prestaţia publică a deputatului Ninel Peia, membru în Biroul Permanent Judeţean Ilfov, ale cărui declaraţii politice vin în contradicţie cu prevederile Statutului şi ale Codului Etic şi de Conduită adoptat de PSD la Congres. 

'Nu ştiu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziţie din ultima vreme, făcute în nume personal, se plasează singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral şi nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simţ', a argumentat Liviu Dragnea, citat în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel