EXCLUSIV  Adevărul despre scandalul monstru cu Băsescu de la România TV. Avocat, PRIMA reacție

Traian Băsescu a întrerupt sâmbătă o emisiune de la România TV spunându-i avocatului invitat în platou, Bogdan Bărbuceanu, că îl va da în judecată pentru afirmațiile făcute despre nunta Elenei Băsescu.

"Îl voi da în judecată. Vreau să îi spun acestui avocat că în baza declarațiilor pe care le-a făcut va avea un proces cu mine. Își permite să spună despre 800 de oameni că sunt penali. Dumneata ești un impostor, nu discut. Atât am vrut să comunic acestui avocat - că va avea un proces de calomnie. Nu poți să spui că oamenii care au participat la nunta fiicei mele sunt penali?", a zis Traian Băsescu la România TV ușor nervos poate și pentru că toată presa discută despre 'divorțul anului'.

DC News a stat de vorbă cu avocatul Bogdan Bărbuceanu pentru a ne explica dacă a înțeles reacția președintelui. Amintim că în intervenția de la România TV, Traian Băsescu nu l-a lăsat să-și spună punctul de vedere și l-a numit "impostor, necinstit".  "Mi-aș putea imagina și eu că dumneavoastră aveți probleme deosebite. Și veți avea probleme cu mine. Vă asigur", i-a spus Traian Băsescu avocatului, în direct, înainte de a închide telefonul.

Bogdan Bărbuceanu ne-a explicat că nu s-a referit nicio secundă la toți cei 800 de invitați la nunta Elenei, fiica lui Traian Băsescu. Avocatul s-a referit, cu termenul de 'penali', la doi-trei invitați pe care îi știe toată lumea.

"Nu am vorbit cu Traian Băsescu după emisiune, deși m-a amenințat în direct și m-a numit impostor. Nu voi face nicio acțiune împotriva dumnealui, nu acesta este scopul meu. Cât despre cele spuse de mine în emisiune, cred că am fost destul de clar. M-am referit la majoritatea celor despre care se vorbea în contextul discuției din emisiunea respectivă. Vorbeam despre cuplurile cunoscute. Nici nu știam că a avut 800 de invitați la nuntă și nu mi-aș fi permis niciodată să spun nimic despre ei. Bineînțeles că nu pot să îi acuz de nimic pentru că nu îi cunosc și sunt sigur că sunt oameni corecți care nu au probleme cu legea. Când am spus majoritatea invitaților m-am referit clar la următorul lucru: "majoritatea persoanelor cunoscute despre care presa vorbește vizavi de dosarele lor penale care sunt de notorietate" ", a declarat Bogdan Bărbuceanu pentru DC News.

[citeste si]

"Nu puteam să zic despre toți invitații de la nuntă că sunt penali. Ar fi fost deja deplasată afirmația. Cine se va uita la emisiune își va da seama că nu m-am referit la toți invitații de la nuntă, ci doar la cazurile despre care vorbește toată presa. Nu am nimic cu oamenii care au participat la nuntă. Înaintea mea, domnul Dumitru Dragomir a fost întrebat ce părere are despre câteva cupluri care au fost la acel eveniment. După care am luat eu cuvântul. Eu am încercat să îi explic domnului Traian Băsescu că nu am zis că toți invitații de la nunta fiicei sale sunt penali, dar nu m-a ascultat. În atâția ani de colaborare cu presa, niciodată nu am făcut afirmații din acestea la modul general, fără nici cea mai mică informație. Doar nu mă apucam să îi fac pe toți penali. Nici nu știam că au fost 800 de invitați. Eu m-am referit la câteva persoane publice de notoritate... Videanu și cei pe care îi cunoaște toată lumea", ne-a mai zis avocatul în exclusivitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel