EXCLUSIV  Zonă cu potenţial uriaş în România şi ZERO turişti. Meran (Forţa Naţională): Treceau nave de croazieră. Una nu a oprit

Un important oraş al României care, graţie poziţionării, ar putea atrage numeroşi turişti este, din păcate, ocolit de vizitatori. 

Dorin Meran, vicepreședinte Forța Națională şi președinte Organizația jud. Galați, a vorbit la DC News despre potenţialul pe care îl are municipiul Galaţi din punct de vedere turistic, graţie poziţionării sale şi care, din păcate, nu este exploatat. 

"Noi, Galaţiul, suntem avantajaţi pentru că suntem înconjuraţi de ape.  Avem Prutul, avem Siretul, avem Dunărea. Din păcate, însă, avem zero turişti. Au trecut nave de croazieră, micuţe, nu mari, pe Dunăre şi nu au oprit la Galaţi. Dacă nu vii cu ceva să îi atragi, să vadă ceva...

S-a încercat cu turismul ecumenic. Avem mânăstiri în nordul judeţului. Nu a venit nimeni. Abia acum au început să repare drumurile... Cine se duce să facă trei ore până la o mânăstire?", a declarat, la DC News, Dorin Meran.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel