Ziarul Metropolis, întrebare de 1000 de puncte legată de Gabriel Oprea

Ziarul Metropolis a lansat o întrebare-cheie, pe Facebook, pentru cititorii publicației: Cu cine seamănă Gabriel Oprea?

"Că tot se vorbeşte zilele astea (numai) despre vicepremierul Gabriel Oprea, întrebarea de astăzi, adresată iubitorilor de teatru şi film, este foarte simplă (şi deloc impertinentă) - CU CE MARE ACTOR ROMÂN, de interes naţional, seamănă marele nostru politician?

[citeste si]

Despre fostul actorul (clujean) trebuie spus că a avut parte in ultimii sai ani de viata de un tratament nemilos din partea fostei Securitati. Urmarit de cateva zeci de informatori, acesta si-a dat seama spre sfarsitul vietii ca a fost turnat pana si de unii prieteni din anturajul sau.

Una dintre aceste numeroase note informative arata ca actorul despre care vorbim devenea din ce in ce mai satiric la adresa regimului, fiind surprins chiar adresand cuvinte injurioase la adresa lui Nicolae Ceausescu, in timp ce se pregatea alaturi de actorul Nicu Constantin pentru emisiunea de schite umoristice a emisiunii Album Duminical.

(w670)

Acesta nu se sfia nici in compania lui Radu Beligan sa isi bata joc de Nicolae Ceausescu - "(...) De altfel, in legatura cu dialogurile pe care le purtat cu Dinu Cernescu, cu glume rafinate porno, il facea pe Radu Beligan sa rada mereu in timpul repetitiilor", notează Ziarul Metropolis.

Cititorii și-au dat seama imediat și au răspuns întrebării pe pagina de Facebook. Actorul care seamănă cu Gabriel Oprea este Jorj Voicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel