Wilmark, părere sinceră despre Mihai Petre

dansez pentru tine
dansez pentru tine

Wilmark a fost invitat, luni seară, la o emisiune mondenă unde a vorbit despre încheierea colaborării cu ”Dansez pentru tine”. Și-a expus părerea sinceră despre fostul său coleg de platou, Mihai Petre, și a povestit, în plus, ce a făcut imediat după ce a aflat că trebuie să se despartă de o emisiune foarte dragă sufletului său.

Când a auzit că nu va mai face parte din echipa de la “Dansez pentru tine”, “micuțul Will“ a sunat-o pe soția sa pentru a-i aduce la cunoștință ce a decis conducerea de la Pro TV. Nu a vrut ca partenera lui de viață, Ioana, să afle vestea de la TV. De asemenea, Wilmark a subliniat faptul că are o părere foarte bună despre Mihai Petre. Pe de altă parte, a spus că nu i se pare un lucru ok faptul că soția acestuia face parte din juriul de la “Dansez pentru tine”.

”Eu și Mihai Petre ne cunoaștem cu mult timp înainte de a fi colegi la emisiunea de la Pro TV. Ne leagă o relație foarte frumoasă de prietenie. Despre el… nu pot să zic absolut nimic de rău. Eu nu cred că ei au făcut ceva intenționat. Nu cred că a încercat să mă înlocuiască cu Elwira. În altă ordine de idei… soț și soție în juriu? Nu prea pare o soluție de încredere, dar probabil a fost o soluție de compromis”, a zis Wilmark la “Wowbiz”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel