Voltaj, piesă în memoria Alexandrei. Călin Goia: Toți am greșit față de ea

Trupa Voltaj i-a dedicat Alexandrei Măceșanu o piesă în memoria ei. Călin Goia a transmis un mesaj emoționant pe scenă.

Trupa Voltaj a susținut în urmă cu câteva zile un concert în aer liber în Piata Ovidiu din Constanța. Aceștia i-au dedicat Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani, care joi a sunat la 112 pentru a spune că este răpită şi violată, piesa "De la capăt"

"Piesa asta este despre copii și în seara asta vrem s-o cântăm în mod excepțional în memoria Alexandrei, de doar 15 ani, care nu mai departe de ieri dimineață și-a pierdut viața așteptând ca autoritățile statului în care ea avea mare încredere să intervină. Știți foarte bine că a durat 19 ore și că a fost prea târziu. Același stat care, poate printr-o educație mai performantă, putea să împiedice deplasarea ei, în timpul vacanței, ca să facă meditații. Același stat care poate putea să-i ofere un transport public normal de la sat la oraș fără a fi nevoită să facă autostopul. Și, în principal, același stat care nu a fost în stare să intervină în timp util pentru salvarea ei", a spun Călin Goia pe scenă.

Accident frontal cu un tir în județul Vâlcea. O femeie de 25 de ani este în stare gravă

"La piesa asta, care se numește "De la capăt", aș vrea să aprindem o lumină, de care ea are nevoie și de care avem și noi nevoie, pentru că noi trebuie să reconstruim ceea ce am greșit. Cred că toți am greșit față de ea, pentru că toți avem o vină pentru că s-a ajuns în situația asta. Pentru că ori am fost nepăsători, ori am ales pe cine nu trebuie, ori nu ne-am dus la vot și acum am ajuns în situația în care o plângem pe Alexandra și nu numai pe ea și în situația în care trebuie să dăm un reset și s-o luăm de la capăt" a mai adăugat artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel