Voinescu: TRU e un mincinos. Ungureanu: Reformiștii devin urechiști

sever-voinescu dece
sever-voinescu dece

În timp ce europarlamentarul Traian Răzvan Ungureanu declară că cei care se numesc ”reformiști” riscă devină ”urechiști”, fostul vicepreședinte al PDL, Sever Voinescu, îl acuză de minciună pe TRU, spunând că deși acesta se gudură pe lângă Vasile Blaga, trimite sms-uri membrilor taberei Macovei, declarându-și susținerea sinceră.

"Da, minciunile lui au durut. Dacă asta a urmărit, a reușit. Vasile Blaga, omul tău și-a făcut datoria. Mîngîie-l. Se gudură deja. De ce minciunile spuse de TRU despre noi dor mai tare decît cele spuse de Blaga? Pentru că Blaga, fricos cum îl știe toată lumea, chiar e nevoit să se refugieze în minciună și să atace de acolo. Dar TRU chiar nu are de ce să facă așa ceva. Și, totuși, o face..", a scris Voinescu pe Facebook.

Sever Voinescu susține că lideri PDL din jurul lui Vasile Blaga le dau sms-uri celor din tabăra Macovei, în care spun că, în inima lor, ei țin cu reformiștii.

"Dar să nu credeţi că această campanie internă este plină doar cu dezamăgiri sau clipe de mare intensitate politică. E plină şi de momente hilare. De pildă, sms-urile şi mesajele pe care le primim din partea MULTOR lideri PDL care stau în campania asta strâns în jurul lui Blaga şi care ne spun că, în inima lor, ei ţin cu noi, ne urează succes ”sincer” şi ne asigură că, ”la o adică”, ei merg cu noi până la capăt, că de noi are nevoie acum partidul! :)))))))))))))))))))))) Nu sunt foarte lămurit asupra dimensiunii rezervei de cadre pentru un partid politic de dreapta, dar ştiu că rezerva de Pristandale în România e inepuizabilă....", scrie Sever Voinescu pe Facebook.

Europarlamentarul PDL Traian Răzvan Ungureanu a declarat vineri, la Suceava, în timpul lansări moțiunii lui Vasile Blaga, că, dacă vor continua campania internă la fel cum au început-o, ”cei care își spun reformiști riscă să devină urechiști”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel