Viviane Reding, jefuită la Londra. Ce regretă cel mai mult

Viviane-Reding-310x186
Viviane-Reding-310x186

Viviane Reding, vicepreședintele Comisiei Europene, a fost jefuită la Londra, în timp ce participa la o dezbatere cu oficialii britanici.  

"Este pentru prima dată când sunt jefuită și am călătorit în întreag lume", a declarat vicepreşedintele Comisiei Europene, Viviane Reding, când a descoperit că hoții i-au sustras din mașina oficială, care nu era încuiată, geanta cu obiecte personale, plus o plăcintă cu brânză pe care oficialul UE o cumpărase de la un târg cu produse tradiționale englezești, scrie telegraph.co.uk.

În schimb, hoții nu s-au atins și de servieta cu acte oficiale, însă, după cum însuși vicepreședintele CE a declarat, cel mai mult regretă furtul plăcintei.

"Am cumpărat această plăcintă pentru a arăta oamenilor cât de bună este bucătăria britanică. Sper, cel puțin, că hoții o vor mânca și nu o vor arunca", a spus Viviane Reding, care a ținut să transmită și un avertisment hoților în legătură cu bijuteriile pe care i le-au furat: "Va fi foarte dificil să înlocuiesc hainele, bijuteriile și trusa de machiaj. Cerceii mei au apărut pe fotografii din întreaga lume. S-ar putea să nu fie valoroși, dar sunt originali și ușor de recunoscut. Persoana care îi va purta trebuie să fie conștientă de asta", a mai spus comisarul pe Justiție.

Viviane Reding, vicepreședintele Comisiei Europene, a participat, luni, la Institutul Regal din Londra, la cel de-al 44-lea dialog cu cetăţenii europeni, unde s-a discutat, printre altele, despre viitorul Europei, drepturile cetăţenilor şi redresarea după criza economică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel