Viorica Dăncilă, nominalizare PREMIER PSD. EUROPARLAMENTARII PSD, mesaj. Ivan: Mi se pare HALUCINANT!

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, alături de Gianni Pittella, președintele Grupului Socialiștilor și Democraților din PE
Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, alături de Gianni Pittella, președintele Grupului Socialiștilor și Democraților din PE

Viorica Dăncilă este nominalizarea PSD pentru funcția de premier al României. 

”Grupul eurodeputaţilor români din Grupul S&D din Parlamentul European îşi exprimă totalul sprijin pentru nominalizarea doamnei Viorica Dăncilă pentru poziţia de prim ministru, de către Partidul Social Democrat.

În calitate de lider al Delegaţiei Române S&D, doamna Dăncilă a dat dovadă de profesionalism, echilibru, eficienţă, diplomație şi a promovat în toate ocaziile, ca raportor, ca membru al comisiilor de specialitate şi al Delegaţiilor Parlamentului European, interesele şi obiectivele României şi pe ale cetăţenilor români. 

”Cea mai bună propunere pentru această poziție”

Avem convingerea că este cea mai bună propunere pentru această poziţie, luând în considerare că în acest an sărbătorim 100 de ani de la constituirea statului național unitar român şi că în 2019 vom prelua președinția Consiliului Uniunii Europene.

Ținând cont de faptul că doamna Viorica Dăncilă cunoaște foarte bine instituțiile europene, ne exprimăm încrederea că România va avea, în persoana dânsei, un prim-ministru care va ști să îmbunătățească absorbția fondurilor europene, cât și rolul și locul României, atât în Uniunea Europeană, cât și în NATO și pe plan internațional.” este mesajul din Parlamentul European semnat de Ioan Mircea Pașcu, Doru-Claudian Frunzulică, Victor Boștinaru, Dan Nica, Emilian Pavel, Claudiu Tănăsescu, Maria Grapini, Claudia Țapardel, Andi Cristea, Damian Drăghici, Popa Răzvan.

[citeste si]

Excepție la semnarea acestui comunicat fac europarlamentarii Daciana Sârbu și Cătălin Ivan. 

Europarlamentarul Cătălin Ivan a precizat, pentru DCNews, că nu a semnat comunicatul, criticân propunerea PSD. El a declarat: ”Mi se pare halucinant cât de jos a putut să ajungă România să nominalizeze un astfel de om pentru funcția de prim-ministru. Pe doamna Dăncilă nu o recomandă nimic pentru funcția de prim-ministru al României. E de plâns, nu e nici măcar de râs.” El a spus că totul are legătură cu ”acumularea unei puteri exagerat de mari în mâinile unui singur om”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel