Violeta Mirea, soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, şefă a Secţiei de Poliţie Rurală Osica, se pensionează

[] []

14 aug 2019 / 14:44
Salveaza PDF Comentarii

Soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, Violeta Mirea, care conduce de cinci ani Secţia de Poliţie Rurală Osica de Sus, a depus miercuri documentele de încetare a raporturilor de serviciu în vederea pensionării.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, Violeta Mirea va rămâne în funcţie până pe 19 august, având în vedere că raportul depus miercuri va intra în vigoare începând din această dată.

Secţia 2 de Poliţie Rurală Osica de Sus are arondate opt localităţi, printre care şi comuna Dobrosloveni, unde locuieşte familia Alexandrei Măceşanu. Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul.

Violeta Mirea lucrează în Poliţie din anul 1990 şi conduce Secţia 2 de Poliţie Rurală Osica de Sus din anul 2014. Soţul Violetei Mirea este Nicolae Mirea, fostul şef al Poliţiei Caracal, care a fost înlocuit din funcţie la finalul lunii iulie, din cauza modului în care a fost gestionată intervenţia după anunţul dispariţiei Alexandrei Măceşanu. Nicolae Mirea s-a pensionat din Poliţie pe 5 august. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25