Kovesi, declarații pe aeroport. Pleșoianu: Vreau să remarc ceva absolut fabulos

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, susține că alegerea Laurei Codruța Kovesi reprezintă un eșec în plan uman al Uniunii Europene. Afirmația a fost făcută în direct, la postul de televiziune România TV. 

”Nu este un eșec. Sau este un eșec în plan uman al Uniunii Europene. Pentru că niciun om neavariat din punct de vedere uman nu ar putea vreodată să îi ofere votul său unei persoane despre care știe, și știe, măcar pentru faptul că a fost informată măcar o dată, inclusiv de către mine, știe că această distinsă doamnă a semnat protocoale secrete prin care a îngenunchiat procuratura românească și a dus-o în slujba Serviciului Român de Informații. A semnat protocoale secrete cu primii doi oameni din Serviciul Român de Informații, aceiași primi doi oameni din SRI cu care s-a întâlnit în seara alegerilor prezidențiale, acasă la Gabriel Oprea. Un om neavariat nu are cum să o sprijine pe Laura Codruța Kovesi, știind acest lucru” susține deputatul PSD, Liviu Pleșoianu. 

De asemenea, deputatul PSD a mai atras atenția și asupra afirmațiilor făcute de Laura Codruța Kovesi, la sosirea pe Aeroportul Otopeni. 

”Vreau să remarc ceva absolut fabulos din declarațiile doamnei Kovesi de pe aeroport. A spus doamna Kovesi că susține protestele magistraților pentru că nu dorește încălecarea justiției de către politic. La câteva secunde mai târziu, doar câteva secunde mai târziu, aceeași doamnă Kovesi, ne spunea că așteaptă negocierile politicienilor pentru a vedea dacă obține funcția respectivă. Interesant din punct de vedere logic, de urmărit firul gândirii doamnei Kovesi.  Acum, doamna Kovesi a fost, este și va fi unealta unor entități metastatale nu doar statale pentru că e chiar și dincolo de Germania ce se întâmplă cu doamna Kovesi, dar dacă e să ne referim la entități statale, este în principal persoana cu ajutorul căreia Germania și-a urmărit interesele politice în România”, a mai spus Pleșoianu, în direct la România TV. 

Vezi și: 

Alegeri Kovesi. Roșca Stănescu: Este o victorie a frontului anti PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel