Victor Ponta, răspuns la atacul lui Traian Băsescu. "A fost demis Traian Băsescu. Nu l-a salvat nici PDL, nici presa, l-a salvat CCR"

Președintele Traian Băsescu l-a atacat pe premierul Victor Ponta, din Parlament, la doi ani de la suspendarea din 2012. Premierul Victor Ponta i-a răspuns, la interviul DC NEWS LIVE. 

Președintele Traian Băsescu a declarat, din Parlament, că suspendarea din 2012 a fost o lovitură de stat, condusă de Victor Ponta și Crin Antonescu.

VEZI mai mult: Traian Băsescu atac la Victor Ponta și Crin Antonescu, la doi ani de la suspendare 

Întrebat dacă are un regret că nu a respectat voința poporului român din 2012, Victor Ponta a răspuns, la DCNEWS LIVE:

"De principiu, după 2012, adică protestele din ianuarie, căderea guvernului Ungureanu, suspendarea și alegerile parlamentare, din acel moment și până azi și va fi valabil și-n viitor, domnul Traian Băsescu și-a epuizat orice capacitate de a face ceva bun pentru România, poate doar să facă rău și de atunci a făcut rău și va face cât va mai fi președinte. Ceea ce e grav pentru un președinte este să stai în funcție doi ani și jumătate, nemaiputând să faci ceva bine și să faci lucruri rele, e ceva ce afectează viață fiecăruia. 

Citește și Victor Ponta, despre Justiție: Nu, nu sunt mulțumit

Despre 2012, în continuare cred că am făcut ceva bine. Pe 6 iulie o să aniversăm doi ani de la o decizie bună și corectă, pe care am luat-o împreună cu Crin Antonescu și cu Daniel Constantin. În continuare cred că domnul Traian Băsescu a fost demis, nu doar prin  uriașa diferență a celor care au votat, ci și prin semnificația votului. Singura instituție care l-a salvat nu a fost nici PDL, nici presa, nici altcineva, a fost Curtea Constituțională, prin decizia pe care a luat-o, inițial cu 5-4, apoi cu 6-3". 

Citește și Victor Ponta, despre singurul adversar puternic la prezidențiale, Crin Antonescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel