Traian Băsescu atac la Victor Ponta și Crin Antonescu, la doi ani de la suspendare

Președintele Traian Băsescu i-a atacat dur, din Parlament, pe premierul Victor Ponta și liberalul Crin Antonescu, la doi ani de la suspendare. 

"În opinia mea a fost o lovitură de stat, eșuată, ce-i drept, ca urmare a faptului că instituțiile au rămas în picioare. Îmi aduc aminte de efortul de a modifica numărul românilor, după referendum.

Aici nu au fost oameni oarecare și această lovitură a fost coordonată de doi lideri Victor Ponta și Crin Antonescu, oameni care acum se vor președinți ai României.

Singurul partid care m-a susținut a fost PDL. Dincolo de asta am văzut și oportuniști, care nu mai încăpeau pe lângă mine. Sunt aceeași oameni care astăzi sunt în banca compromisului murdar.

Cum vrei să faci fuziune cu un PNL, să-i mai preiei și numele, iar de mâine PNL va fi tot același care a participat la declarația anticonstituțională de acum câteva zile.

PDL se duce la PNL pentru a-și acoperi nevoia de analize după eșecul de la alegerile europarlamentare. Pentru asta, PDL s-a predat imediat PNL", a declarat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel