Urmărește emisiunea live


Victor Ponta, despre singurul adversar puternic la prezidențiale, Crin Antonescu

Victor Ponta, Crin Antonescu
Victor Ponta, Crin Antonescu

Premierul Victor Ponta a vorbit, la interviul DCNEWS LIVE, despre candidatura la prezidențiale, singurul adversar puternic și singura situație în care ar renunța la candidatura sa. 

Citește și Victor Ponta: Am avut un 'deal' cu Crin Antonescu. A fost incorect

"Când, în februarie, ne-am trezit fără candidat la prezidențiale, vă spun sincer, m-am gândit că ar putea fi un foarte bun președinte Mugur Isărescu, m-am gândit că ar putea fi un bun președinte Sorin Oprescu, m-am gândit că ar fi un bun președinte Călin Popescu Tăriceanu. Ulterior, din diverse evoluții politice, a apărut foarte clar ideea, hai să candidezi tu și să faci un tandem cu un premier. Foarte probabil, pe 1 august, la Consiliul Național, voi anunța candidatura la alegerile prezidențiale", a declarat premierul Victor Ponta, la DCNEWS LIVE. 

Citește și Victor Ponta, răspuns la atacul lui Traian Băsescu. "A fost demis Traian Băsescu. Nu l-a salvat nici PDL, nici presa, l-a salvat CCR"

Premierul Victor Ponta a ținut să precizeze: "Să se consemneze și colegii mei din  partid știu că sunt sincer. Le-am spus că eu nu voi candida niciodată la președinția PSD împotriva lui Adrian Năstase. Niciodată! Dacă vă aduceți aminte, cu cinci zile înainte de Congresul PSD, din 2010, Adrian Năstase a anunțat că se retrage, am și fost la el birou și am spus: 'Sigur vă retrageți? Atunci o să candidez eu'. Am candidat și am și câștigat. Crin Antonescu știe foarte bine, pentru că trei ani am  stat mai mult cu el, decât cu familia, că n-aș fi candidat niciodată împotriva lui. Dacă revine și refacem USL și refacem tot ce am făcut și refacem tot ceea ce am făcut și am spus că facem, da, eu sunt de acord, renunț la candidatură". 

Citește și Victor Ponta, despre Justiție: Nu, nu sunt mulțumit

În condițiile actuale, în care Crin Antonescu ar fi prezidențiabilul PNL, Victor Ponta va candida împotriva lui cu mențiunea că "nu o să mă auziți atacându-l personal sau spunând lucruri foarte grave despre el, o să spun de ce sunt eu mai bun decât el azi". 

Citește și Victor Ponta: Două lucruri bune făcute de Traian Băsescu

Premierul a subliniat că "singurul candidat care are un profil de prezidențiabil este Crin Antonescu. Dacă vrei să fii președintele unei țări, trebuie să ai o anumită viziune, un anumit nivel, de politică internă și externă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel