Victor Ponta, predicție sumbră pentru Traian Băsescu

Traian Băsescu trebuie să părăsească Vila Lac 3 până pe data de 20 februarie. RAAPPS i-a pus la dispoziție șapte variante fostului președinte. Premierul a mai "tăiat" o locuință de pe lista respectivă. Este vorba despre o vilă cotată la peste două milioane de euro. 

VEZI ȘI: Mihai Gâdea, SONDAJ. Votează și tu. Întrebare cheie despre realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei"

Premierul Victor Ponta a comentat acest subiect luni seară, la Antena 3.

"Dincolo de partea personală, există o lege care obligă Guvernul să pună la dispoziția foștilor șefi de stat reședințe. Dacă această lege se aplică, evident că trebuie să respect legea. Există și niște prevederi legale legate de suprafață. (...) Vila despre care vorbeați, de aproape 2.000 de metri pătrați, este cotată la peste 2 milioane și jumătate de euro. Dacă domnul Băsescu vrea să o cumpere, va veni cu această sumă. Dacă Traian Băsescu vrea s-o cumpere, poate să o facă. Am vrut să arătăm că i-am pus la dispoziție așa cum prevede legea", a spus Victor Ponta la "Sinteza Zilei".

Victor Ponta, predicție sumbră pentru Traian Băsescu

Întrebat dacă Traian Băsescu va răspunde în fața justiției la un moment dat, Victor Ponta a zis: "Da, cred vă răspunde pentru ceea ce a făcut. Nu mă întrebați pe ce mă bazez. Poate mă bazez pe credința mea internă că într-un final se va face dreptate. Poate mai târziu decât trebuie, dar cred că va răspunde".

"Ultimii zece ani au fost nu doar de dezbinare, ci și de vrajbă. Întotdeauna cineva se bătea cu altceva.  Haideți să îi punem pe tineri să fie împotriva bătrânilor sau invers etc", a conchis Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel