Victor Ponta: este o imbecilitate teoria că am plecat în Turcia pentru a scăpa de DNA

Victor Ponta a calificat, duminică seară, drept o "imbecilitate" teoria potrivit căreia s-ar fi operat în Turcia și ar fi ales să se recupereze acolo pentru a evita ancheta DNA.

"Am auzit acești imbecili și aceste imbecilități. Eu m-am prezentat la DNA în ziua în care m-a chemat procurorul DNA. În săptămâna următoare am prezentat documente. În toată această perioadă, avocatul meu — și mâine de altfel are toate documentele medicale, are documentele pe care mi le-au cerut de la cabinetul de avocat. Vorbim de un dosar care privește activitatea mea de avocat de acum 8 ani. Deci eu ce câștig? Două săptămâni după opt ani de zile? Este o imbecilitate pe care probabil trebuie să fi băsist ca să o susții în continuare", a afirmat Ponta într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Citește și: Radu Tudor: Nu genunchiul este problema la Victor Ponta

Premierul a reafirmat că vrea să creadă că în România guvernele sunt votate de oameni și demise de Parlament.

"Vreau să cred că în România mai există democrație și în România guvernele sunt votate de oameni și sunt demise de către Parlament. Dacă schimbăm această regulă și dacă în România degeaba mai ai Parlament, degeaba mai ai Guvern, degeaba mai ai primari, degeaba mai ai președinți de CJ, (...) atunci înseamnă că avem cu toții o mare problemă, și nu e vorba de mine, de Victor Ponta, eu sunt doar poate cel mai cunoscut. E vorba de ce ne dorim să facem din această țară", a mai spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel