Victor Ponta: Atât scandal şi ceartă cu chestia cu religia şi s-au înscris 95%

Premierul Victor Ponta a vorbit, miercuri, în ședința de guvern, și despre procentul mare de elevi înscriși la ora de religie.

"Poate reuşim să facem lucruri mai bine analizate şi mai bine gândite. Atât scandal şi ceartă cu chestia cu religia şi s-au înscris 95%. Credeam că o să fie cine ştie ce dezastru, dar 95%, de bunăvoie, părinţii vor să facă, pentru că au nevoie copiii de valori. Îmi doresc ca data viitoare, când vorbim despre un subiect important, să o facem mai serios, mai aplicat şi mai analizat, nu cu "hei-rup", cum se face", a declarat premierul Ponta, în şedinţa de guvern de miercuri, citează Digi 24.

Radu Tudor, despre manualele de religie: Credința nu e ghioagă de dat în cap

În majoritatea judeţelor din ţară, peste 90% din elevi vor merge în continuare la ora de religie, ca urmare a opțiunilor exprimate de elevi sau de părinţii/reprezentanţii legali ai acestora. 

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării Științifice (MECS), datele înregistrate în sistem până vineri, 6 martie, ora 18:00, indică faptul că, la nivelul întregii ţări, au fost introduse 2.123.645 de cereri, reprezentând 89,75% din totalul celor 2.366.086 de elevi eligibili să formuleze cereri pentru a lua parte la ora de religie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel