Victor Ciutacu, mesaj tranșant: Nici măcar asta nu vă mișcă

Victor Ciutacu a transmis un mesaj tranșant după ce Monica Iacob Ridzi, încarcerată la secţia exterioara a Penitenciarului Gherla, a fost trimisă de urgenţă la Spitalul Penitenciar Jilava din Bucureşti.

"Băi, mutanți care stați cu statu' de drept în gură, în cuget și-n simțiri, poate crapă vreunul gen Ridzi, Pinalti și Pădureanu ca să vă treziți și voi din filmele cu hoții si vardiștii. Da' mi-e că sunteți atât de dezumanizați, încât nici măcar asta nu vă mișcă", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Se pare că Monica Iacob Ridzi a trebuit să îndure condiții grele în penitenciar. Ea a stat într-o celulă de câțiva metri pătrați, celulă pe care a împărțit-o cu o femeie condamnată pentru omor. În penitenciar, Monica Iacob Ridzi a fost lipsită de orice medicament necesar afecțiunilor grave de care suferă. Singurul lucru pe care l-a putut face pentru a se proteja a fost să ia antibiotic și să poarte masca pe față pentru a evita să i se agraveze starea de sănătate.

VEZI ȘI: Monica Iacob Ridzi, în stare gravă. Ce spune soțul ei 

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, în 16 februarie, de către instanţa supremă, la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel