Victor Ciorbea, ceartă în direct cu Ion Popescu. Vezi de ce

Victor Ciorbea declarase că nu vrea să se certe cu nimeni de Ziua Bunăvoinței, dar tentația a fost prea mare. Prezent în emisiunea România Exclusiv, la România TV, fostul premier a izbucnit la adresa lui Ion Popescu, preşedintele Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian pe tema patrimoniului sindicatelor.

Motivul pentru care au început să se certe cei doi rămâne cumva ambiguu. La prima vedere, se pare că s-au luat la harţă din cauza guvernării anterioare, dar cearta a fost pe marginea patrimoniului sindicatelor din vremea comunismului, semn că pe cei doi îi leagă „o veche prietenie”.

Ciorbea a fost iniţiatorul certei. „Domnul Popescu, nu o luaţi ca la UGSR (Uniunea Generală a Sindicatelor din România), unde aţi fost învăţat!”, s-a răţoit Ciorbea. Nici Popescu nu a rămas dator. „În şapte ani, cât aţi fost sindicalist, s-a văzut ce aţi făcut”, a spus Popescu acuzându-l apoi pe Ciorbea că „a prăduit” patrimoniul UGSR.

„Dialogul” a continuat în acelaşi registru, cu scurtă digresiune a lui Ciorbea, care s-a luat şi de moderator pentru că l-a invitat pe sindicalistul de la Meridian. „L-aţi adus pe comunistul ăsta UGSR-ist aici...”, a spus indignat fostul prim-ministru.

Un alt invitat, europarlamentarul Traian Ungureanu (PDL), a avut neşansa să fie aşezat între cei doi astfel încât ambii preopinenţi i-au vociferat în urechi. Exasperat de discuţia care nu mai avea nicio legătură cu subiectul emisiunii, Ungureanu a dat să plece la un moment dat, să-i lase pe cei doi stea şi mai aproape unul de celălalt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel