EXCLUSIV  Laura Vicol, întrebare pentru Voiculescu despre un medicament pentru copii scos de pe lista de gratuităţi: Nici acum nu mi-a răspuns! Sfidează pe toată lumea

Laura-Vicol
Laura-Vicol

Bogdan Chirieac a întrebat-o pe Laura Vicol – avocat şi deputat PSD – dacă accesarea şi publicarea de baze de date nedestinate publicităţii este cumva o faptă penală. Tema face trimitere la scandalul momentului, provocat de publicarea de către Vlad Voiculescu a unor informaţii fără avizul celorlalte instituţii implicate.

„Eu mă gândesc că trăim într-o ţară în care avem foarte mulţi specialişti, între ghilimele, în IT. Avem renumite localităţile în care sunt persoane cu o pregătire extraordinar de mare, mai mare chiar decât cea obţinută în instituţiile de învăţământ superior care pot accesa orice. (...)  Ideea este că acest domn ministru este de o incompetenţă crasă. Incompetenţa face casă bună cu prostia şi mai nou văd că adăugăm şi răutatea la aceste accesorii.

I-am adresat o întrebare acum vreo trei săptămâni şi evident că nu mi-a răspuns, privitoare la un medicament scos de pe lista de gratuităţi, un medicament care tratează leucemia, în special pentru copii. El nu are bunul simţ să răspundă. Vine, sfidează pe toată lumea. Îmi pare rău că nu toată lumea vede cum se desfăşoară o şedinţă în care ia Guvernul parte. Asemenea nonşalanţă şi aroganţă şi asemenea impertinenţă şi tupeu nu am văzut”, a declarat Laura Vicol.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel