VEZI AICI cum este promovat recensământul în Ungaria - VIDEO

Recensamantul-promovat-cu-femei-dezbracate---Video-
Recensamantul-promovat-cu-femei-dezbracate---Video-

Recensământul în Ungaria este promovat printr-un clip în care, un recenzor aflat la datorie este întâmpinat de o tânără topless în lenjerie roşie. Astfel cetăţenii sunt invitaţi să răspundă online recensământului pentru a evita să fie căutaţi într-un moment nepotrivit. Reprezentantul biroului ungar de statistica (KSN), Imre Dobossy a declarat că prin clip îşi doresc să comunice eficient cu tinerii folosind un suport mediatic şi un limbaj apropiat acestora, potrivit Reuters.

Autor: Alexandra Dumitru

Peste 37.000 de cenzori vor intervieva persoanele de pe teritoriul Ungariei întreaga lună octombrie, anul acesta aplicându-se pentru întaia oară chestionarele online pe lângă maniera tradiţională de colectare a datelor. Conform KSN în ultimul deceniu maghiarii sunt în continuu declin demografic şi s-a ajuns pentru întâia oară la sub zece milioane de locuitori.

Autorităţile ungare au propus ca un număr cât mai mare de membri ai minorităţilor naţionale să devină cenzori pentru a-i stimula pe aceia din alte comunităţi etnice să nu dea declaţii false. De exmplu, la ultimul recensământ, doar 200.000 de persoane s-au declarat de etnie rromă, însă sociologii estimează o medie de patru ori mai mare. Recensământul vizează şi străinii cu reşedinţa în Ungaria de cel puţin trei luni, însă îi exclude pe maghiarii plecaţi peste hotare de peste un an. Rezultatele prelimare recensământului vor fi publicate în martie 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel