Vedetă de la "Ferma", poveste dramatică: Am primit un telefon de la sora mea că o să moară... M-am simțit vinovată

Sursa foto: Ferma. Orășeni vs. Săteni
Sursa foto: Ferma. Orășeni vs. Săteni

O vedetă de la emisiunea "Ferma. Orășeni vs. Săteni" a povestit momentele grele prin care a trecut. Nimeni nu a știut până acum

"Când ai un tată care bea foarte mult e foarte greu. A fost dificil pentru mine să-i văd pe părinții mei că se certau, nu se înțelegeau bine. Câteodată se băteau. Eu am mers să lucrez la o vârstă foaret fragedă pentru că am vrut să o ajut pe mama  Și așa s-a și întâmplat. La 25 de ani i-am cumpărat mamei casă. S-a despărțit de tata după 37 de ani și el a rămas în casa în care ne-am născut. A încercat cinci ani să-mi ceară iertare și să mă sune, dar n-am răspuns niciodată.

După cinci ani, am primit un telefon de la sora mea că a venit Salvarea la el, că nu poate fi salvat și că o să moară. M-am simțit foarte vinovată. Doi ani mi-a fost foarte greu să fiu om pe Pământ. M-a afectat foarte mult. Părinții au avut o viață și trebuie să-i accept așa cum sunt ei, să-i iubesc și să nu-i judec. Să nu judec pe nimeni, asta am învățat”, a povestit Alina Pușcău, în emisiunea "Ferma. Orășeni vs. Săteni", scrie ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel