Vârstnic găsit mort la marginea unei păduri, după un scandal violent cu un tânăr

Imagine de Sabine van Erp de la Pixabay
Imagine de Sabine van Erp de la Pixabay

Un bărbat de 68 de ani a fost găsit fără suflare, vineri, la marginea unei păduri, după un scandal violent cu un tânăr de 21 de ani pe care voia să-l împace pentru o lucrare.

Polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava anchetează moartea suspectă a unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, găsit decedat, vineri dimineață, la marginea unei păduri, cu unele urme de agresiune pe corp.

Potrivit Monitorul de Suceava, vârstnicul s-a deplasat joi după-amiază la casa unui consătean, un tânăr în vârstă de 21 de ani, pentru a-l tocmi pe acesta din urmă pentru o lucrare în gospodăria sa. Cei doi ar fi consumat și alcool în timp ce discutau despre viitoarea lucrare.

La un moment dat însă, între cei doi a izbucnit un scandal și s-a ajuns la lovituri. Cel puțin în primă fază, tânărul de 21 de ani a recunoscut doar că a avut un conflict cu bătrânul și l-ar fi lovit.

El a mai susținut că bărbatul de 68 de ani a plecat pe picioarele lui din casa sa, în stare avansată de ebrietate și mai departe nu știe ce s-a întâmplat. Trupul neînsuflețit a fost găsit nu departe de locuința presupusului agresor, la o margine de pădure, pe un drum agricol pe care se bănuiește că victima a plecat spre casă.

Se pare că nu există indicii că vârstnicul ar fi murit în alt loc și ar fi fost adus acolo, însă ancheta are încă multe necunoscute.

Conform unor surse, bătrânul are cu certitudine leziuni pe corp.

Polițiștii au sesizat imediat și Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Leziunile de pe corp și stabilirea cauzei morții vor fi decisive în lămurirea cazului și stabilirea cursului anchetei, transmite Monitorul de Suceava.

Incidente similare

Taximetrist găsit mort, la marginea unei păduri din Târgu Jiu

La începutul lunii februarie a.c., un taximetrist din Târgu Jiu a fost găsit mort, la marginea unei păduri din Târgu Jiu, transmitea atunci RealitateaPlus. El fusese dat dispărut cu două zile înainte. Potrivit rudelor, taximetristul a plecat de acasă pe 1 februarie și a spus că merge la serviciu, însă după ce i s-a terminat tura acesta nu s-a mai întors.

Au alertat imediat poliția și au pornit în căutarea lui, dar după două zile au descoperit că bărbatul este mort.

Cu 24 de ore înainte, un alt taximetrist a fost găsit mort în Capitală, în propria maşină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel