Ungureanu către sindicate: creşterea salariilor este o speranţă, nu vă pot promite

mihai-razvan-ungureanu
mihai-razvan-ungureanu

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu susţine că reîntregirea salariilor anunţată de preşedintele Traian Băsescu, este în acest moment o speranţă şi îi este foarte greu să promită ceva în acest sens. Sindicaliştii prezenţi la discuţii i-au replicat premierului şi i-au spus că în momentul tăierilor eu au fost doar nişte martori gălăgioşi, acum trebuie să fie părtaşi la o speranţă.

"Suntem preocupaţi ca Guvern de materializarea măsurii privind recuperarea sumelor care au fost diminuate din salariilor bugetarilor. Nu vă fac o promisiune, vă fac părtaşi la un proiect, la un plan, la o speranţă", a spus Ungureanu.

Reprezentatul Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, nu s-a arătat foarte entuzismat de speranţa exprimată de Ungureanu. "Mă bucur să aud că ne lansaţi invitaţia de fi părtaşi la o speranţă de a pune salariile din sectorul bugetar pe palierele veniturilor avute anterior. Ca de obicei, noi suntem părtaşi la speranţe, iar când a fost vorba de luarea deciziilor, am fost doar nişte martori gălăgioşi",a replicat Costin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel