EXCLUSIV  ”Unde a dispărut Mircea Diaconu, candidat la prezidențiale 2019?” Am aflat răspunsul

Mircea Diaconu FOTO AGERPRES
Mircea Diaconu FOTO AGERPRES

”Unde a dispărut Mircea Diaconu?”

Aceasta este întrebarea pe care mai mulți oameni și-au pus-o după ce au sesizat că Mircea Diaconu, candidatul prezidențial susținut de ALDE - Pro România, este absent, în ultima vreme, din arena politică. De asemenea, nu a fost ”văzut” nici pe afișe.

În exclusivitate pentru DC News, Mircea Diaconu a spus că nu a acceptat să apară pe afișe înainte de campania electorală. De ce? Pentru că nu vrea să fie dator partidelor care îl susțin deoarece AEP decontează doar cheltuielile din campania electorală, iar aceasta începe pe 12 octombrie 2019.

Candidatul independent Mircea Diaconu, susţinut de alianţa electorală ALDE-Pro România, a obţinut cel puţin 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, va merge să le depună la Biroul Electoral Central. Din acel moment, Mircea Diaconu a spus că va  intra în arenă și va fi mult mult mai incisiv.

Candidatul la prezidențiale ne-a mai declarat că va depune aproximativ 200.000 semnături. De ce? ”Fiindcă este o prostie să mergi cu un milion sau două de semnături la BEC! Îi pui pe funcționari să-și piardă timpul verificându-le pe toate, deși legea spune clar că este nevoie doar 200.000 pentru a intra în cursa prezidențială”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel