Un soldat ucrainean cântă la pian într-o clădire din Bahmut, în timp ce afară se aud împușcături și rușii asediază orașul / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un soldat din forțele armate ale Ucrainei a fost filmat în timp ce cânta la pian într-o clădire din orașul asediat Bahmut.

Un soldat ucrainean a fost filmat cântând la pian în timp ce împușcăturile răsună în Bahmut, într-un videoclip distribuit de autoritățile ucrainene, scrie Sky News.

„Muzica printre împușcături vindecă rănile mentale chiar și pentru o clipă”, a scris Serviciul de Frontieră de Stat în descrierea clipului atașat, în timp ce ministerul apărării a spus că arată „spiritul neîntrerupt al Bahmutului”.

Peste 200.000 de soldați ruși au fost uciși de la începutul războiului, susține Ucraina

Un total de 200.590 de soldați ruși au fost „eliminați” de la începutul războiului, după ce 610 au fost uciși ieri, a declarat Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina.

Cel puțin 3.771 de tancuri, 3.166 de sisteme de artilerie și 308 de elicoptere au fost, de asemenea, distruse, a adăugat acesta în cea mai recentă actualizare privind pierderile de luptă ale Rusiei.

Sky News nu a putut verifica în mod independent cifrele, iar Rusia nu publică date despre propriile pierderi.

Statele Unite ale Americii au dezmințit informațiile Rusiei potrivit cărora sistemul Patriot din Ucraina ar fi fost distrus

Un sistem de apărare antirachetă Patriot, fabricat din SUA, folosit de forțele ucrainene, a suferit probabil unele daune în urma unui atac aerian rusesc, dar nu pare să fi fost distrus, au declarat doi oficiali americani agenției de presă Reuters, conform Al Jazeera.

Ministerul Apărării al Rusiei a declarat marți că o rachetă hipersonică rusă Kinzhal a distrus o baterie de rachete Patriot la Kiev.

Un oficial american, vorbind sub rezerva anonimatului și citând informații inițiale, a spus că Washingtonul și Kievul discută deja despre cea mai bună modalitate de a repara sistemul Patriot și că, în acest moment, nu pare că sistemul nu va mai putea fi folosit Ucraina.

Oficialul a spus că SUA vor înțelege mai bine daunele în zilele următoare, iar informațiile s-ar putea schimba în timp.

Patriot este considerat a fi unul dintre cele mai avansate sisteme de apărare aeriană din SUA, inclusiv împotriva aeronavelor, precum și împotriva rachetelor de croazieră și balistice. De obicei, include lansatoare de rachete cu radar și alte vehicule de sprijin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel