Un șoarece a fost filmat într-o pizzerie din Galați. Se plimba nestingherit printre rafturi - VIDEO

Un șoarece a fost filmat într-o pizzerie din Galați. Se plimba nestingherit printre rafturi  / Foto: Pixabay
Un șoarece a fost filmat într-o pizzerie din Galați. Se plimba nestingherit printre rafturi / Foto: Pixabay

Un șoarece a fost filmat într-o pizzerie din Galați, în timp ce se plimba nestingherit printre rafturi.

Imagini halucinante au fost surprinse într-o pizzerie din Galați. Un șoarece se plimbă nestingherit printre rafturi, spre groaza și dezgustul clienților. Pizzeria se află chiar în apropierea unui Spitalului Județean, transmite Realitatea Plus. Filmarea a devenit virală după ce a fost postată pe rețelele de socializare.

Șoarece, filmat în timp ce mânca ciocolată într-un hipermarket din Cluj-Napoca

Și un clujean a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută, atunci când mers la cumpărături. La rafturile cu dulciuri, bărbatul a dat peste un șoarece care se bucura de un ou de ciocolată, la un pas de una din casele de marcat.

„Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a declarat clujeanul care a filmat scenele, potrivit Știri de Cluj.

Bărbatul a postat filmarea pe internet, iar în scurt timp aceasta a devenit virală.

Reacția reprezentanților hipermarketului

În replică, reprezentanții hipermarketului au transmis că este vorba despre un incident izolat și că urmează să elucideze împrejurările în care șoarecele a pătruns în magazin.

”Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizări avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta.”, au transmis reprezentanții hipermarketului, la începutul lunii iulie. 

VEZI ȘI: ANSVSA, amendă pentru supermarketul Mega Image unde au fost surprinse imagini cu şobolani. Magazinul, închis temporar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel