EXCLUSIV  Un polițist a fost înjunghiat în fața secției de Poliție numărul 9 din București - UPDATE, răspunsul Poliției Capitalei pentru DCNews

Pixabay
Pixabay

Un polițist a fost rănit, după ce a fost înjunghiat în fața Secției 9 de un agresor. 

Update: 

Poliția Capitalei a răspuns solicitărilor DCNews și a comunicat următoarele:

„În noaptea de 01-02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității. În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a  imobilizat pe bărbat.

Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Cel în cauză se află in custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani”, a precizat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Municipiului București. 

----- 

Incidentul a avut loc în această dimineață, 2 aprilie. Atacatorul a înfipt cuțitul de mai multe ori în polițist, chiar în fața secției numărul 9. Agentul, care nu mai avea mult până să iasă la pensie, a fost rănit grav. Medicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor.

Agresorul a fost prins de oamenii legii și se află la Secția 9, unde este audiat pentru omor. Va fi arestat pentru 24 de ore, având în vedere gravitatea faptei, transmite România TV, iar în cursul zilei va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili de la ce a început atacul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel