Un pachet care conținea un kilogram de marijuana, găsit de polițiști

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat opt percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și operațiuni neautorizate cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive. 

Șapte dintre percheziții au fost efectuate, la data de 6 octombrie a.c., în municipiul Galați, la imobilele deținute de mai multe persoane bănuite că, în ultimul an, ar fi comercializat marijuana în oraș, conform unui comunicat de presă. 

În urma acestor percheziții, au fost descoperite și ridicate: 700 de grame de cannabis, 580 de grame de 3-CMC (cocaină sintetică), 37.000 de lei, 1.450 de euro, 10 telefoane, 4 arme de airsoft și 3 arme albe.

În continuarea activităților, polițiștii au indisponibilizat un colet cu 1 kg. de marijuana, care ar fi fost expediat de un bărbat din Cluj-Napoca.

Prins în flagrant 

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii l-au surprins în flagrant delict pe expeditorul coletului, în timp ce ar fi ridicat contravaloarea drogurilor.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința acestuia, au fost ridicate: 2 pungi vidate cu 30 de grame de marijuana, 2 cântare electronice, o armă airsoft, 48.530 de lei, 300 de dolari și 335 de euro.

Bărbatul din Cluj-Napoca și alți doi bărbați, din municipiul Galați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel