Un neamț și o turcoaică, între răniții de la Club Colectiv

Doi cetățeni străini, un german și o turcoaică, s-au numărat printre răniții în incendiul din clubul Colectiv, din București, în urma căruia au pierit 27 de persoane, potrivit surselor DC News. 

Cetățeanul neamț, rănit în incendiul izbucnit vineri seară, în Club Colectiv din Capitală, a fost internat la Spitatul Municipal.

Între cele aproximativ 150 de persoane rănite în urmă cu o seară la clubul bucureștean unde s-a produs incendiul devastator, s-a numărat și femeie din Turcia. Ea a fost supusă unei operații minore, în urma unei arsuri ușoare suferite la o mână, la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a venit împreună cu prietenul ei.

În ședința de urgența de la Guvern de sâmbătă, premierul Ponta a exprimat mesaje de solidaritate și pentru cetăţenii străini care au fost răniţi sau şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din clubul bucureştean, menţionând că, în măsura în care se va solicita, autorităţile române pot asigura transportul către ţările din care provin.

"Vreau să prezint în numele Guvernului României aceleaşi mesaje de solidaritate pentru cetăţenii străini care au fost răniţi sau şi-au pierdut viaţa, urmează să identificăm exact toate vicitimele, altele decât românii", a spus Ponta, la începutul şedinţei de Guvern.

"Suntem în contact cu autorităţile ţăilor respective, în măsura în care se solicită, putem să asigurăm imediat transportul către ţara respectivă", a adăugat Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel